5 minutter

Minutter

35 minutter

Minutter

4

Personer

Panerede lammekroner med sennep

Del på facebook
Facebook
Del på print
Print

Fremgangsmåde

1

Tænd din ovn på 175 grader varmluft. 

2

Sæt en stor pande på blusset og lad den blive rygende varm. Skær fedtet af lammet og steg det ca. 1-2 minutter på denne side og 1 minut på den anden.

3

Sæt lammet over i et fad eller på en bradepande, og krydr det med salt og friskkværnet peber.

4

Tag sennep, hvidløg og rosmarin og blend det sammen i en minihakker og smør det ud på den øverste side af lammet. Kom raspen oven på og steg det færdigt i ovnen i ca. 20-25. Det skal have en kernetemperatur på 58-60 grader. Lad det hvile i min 10 minutter. 

Ingredienser

2 stk lammekroner, 600 g stykket

2 spsk sennep

2 fed hvidløg

1 kvist rosmarin

Salt og friskkværnet peber

4 spsk rasp

Forfatter

Anders Pedersen

Anders Pedersen