Abildskær Gård

Abildskær Gård Økologiske fødevarer er et lille økologisk familie landbrug med hjerte for økologi. Lillebror Joakim på 25 år og storebror Tobias Hausted på 27år. købte Abildskær Gård i Sønderjylland i 2016. Sammen med vores koner og børn har vi fokus på økologi, bæredygtighed, klima, miljø, dyrevelfærd og kvalitetsfødevarer. Abildskær Gård er en firelænget gård bygget i 1872 med tilhørende 50 hektar agerjord og 11 hektar skov. Det oprindelige Abildskær blev bygget i 1200 tallet, men brændte siden hen. Den gang blev det bygget af munke, der drog videre fra Domkirken i Ribe. De oprindelige “munkesten” fra de gamle mure er stadig at finde på gården.
På Abildskær Gård bliver der lavet forskellige økologiske nicheprodukter, som bliver brugt af private, restauranter, skoler og fødevarebutikker. Sortimentet er udelukkende økologisk og det varierer efter årstiderne. Det består af grise-, okse-, lamme- og kyllingekød, græs-æg, kartofler og forskellige grøntsager

 

Økologiske fødevarer

Abildskær gårds fødevarer er dyrket økologisk uden brug af sprøjtemidler, kunstgødning og pesticider. Den gode kvalitet er i højsædet for at sikre den unikke oplevelse til lige netop dig.  

 

Vores grise, kalve, får og høns får opfyldt deres naturlige behov for frisk luft, bevægelse og lys. Lige præcis det giver kødet en formidabel struktur, farve og smag.

 

Abildskær gård er fokuseret på, at give dig de bedste råvarer, det kan serveres sammen med en god historie og ren samvittighed.

Det kalder vi god smag.