HANDELSBETINGELSER HOS ABILDSKÆR GÅRD

Generelle oplysninger

Abildskær Gård
Abildskærvej 2
6630 Rødding
CVR nr.: 36657006
Telefon: 26201628
E-mail: info@abildskaergaard.dk

PRISER

Hos Abildskær Gård tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Abildskær Gård modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Levering af dit lækre kød fra Abildskær Gård. Vi leverer inden kl. 17.00 hver fredag hvis du senest bestiller inden kl 10.00 dagen før. Kødet kommer vacuumpakket i frostkasser pakket med is, så det holder sig frossent i mindst 24 timer. 

Vi sender til hele Danmark. Fragtprisen er gratis ved køb af 749 kr. eller mere. 

Ved ordrer under 749 kr. er fragten 25 kr.

Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Returnering af købte produkter, er ikke en mulighed. Dette er fordi vi sender på frost og køl og må ikke af fødevaremæssige hensyn tage varer retur. 
Skulle der være sket en fejl fra vores side, med en ordre vil man modtage refusion, i form af pengene retur eller modtage nye produkter.