- Forberedelsestid
5 minutter
Minutter
- Tilberedningstid
35 minutter
Minutter
- Antal
4
Personer
Panerede lammekroner med sennep
Del på facebook
Facebook
Del på print
Print
Fremgangsmåde
1
Tænd din ovn på 175 grader varmluft.
2
Sæt en stor pande på blusset og lad den blive rygende varm. Skær fedtet af lammet og steg det ca. 1-2 minutter på denne side og 1 minut på den anden.
3
Sæt lammet over i et fad eller på en bradepande, og krydr det med salt og friskkværnet peber.
4
Tag sennep, hvidløg og rosmarin og blend det sammen i en minihakker og smør det ud på den øverste side af lammet. Kom raspen oven på og steg det færdigt i ovnen i ca. 20-25. Det skal have en kernetemperatur på 58-60 grader. Lad det hvile i min 10 minutter.
Ingredienser
2 stk lammekroner, 600 g stykket
2 spsk sennep
2 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
Salt og friskkværnet peber
4 spsk rasp