10 minutter

Minutter

10 minutter

Minutter

4

Personer

Asiatisk nudelsalat med kylling

Del på facebook
Facebook
Del på print
Print

Fremgangsmåde

1

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken i let saltet vand. Skyl dem derefter i koldt vand. 

2

Snit forårsløg og spidskål fint, skær avocado i tern og agurker samt sukkerærter i fine strimler. 

3

Skær kyllingen i lidt grove stykker og steg dem på en varm pande med lidt olie i ca. 3-4 min. Vend kyllingen sammen med soya, sesamolie og saften fra en halv lime. 

4

Vend kyllingen sammen med nudler og grøntsagerne. Smag til med lime og pynt af med friske koriander og sesam på toppen.

Ingredienser

Ingredienser

Nudelsalat
250 g nudler 

2 forårsløg
½ spidskål 

1 avocado 

½ agurk 

100 g sukkerærter

Kylling

500 g kyllingebryst 

2 spsk olie eller smør til stegning
3 spsk soya 

1 spsk sesamolie 

½ lime 

Desuden

1 bundt koriander 

½ lime

sesamfrø

Forfatter

Anders Pedersen

Anders Pedersen