- Forberedelsestid
12
Minutter
- Tilberedningstid
15
Minutter
- Antal
4
Personer
Tærte med bacon og porre
Fremgangsmåde
Tærtebund
Bland alle ingredienser sammen til tærtebunden og ælt til du har en sammenhængende dejder er glat og smidig.
Rul dejen ud på et bord med kagerulle og fordel den i en tærteform på ca. 25 cm i diameter. Stik små huller i tærtedejen med en gaffel og forbag bunden i 8 minutter ved 180° varmluftinden fyld kommes i.
Fyld:
Rens porren og skær den i ringe. Skær bacon i ønsket størrelsetern.
Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt hytteost, revet mozzarella, timian, paprika og muskatnød. Vend bacon og porre i æggemassen. Krydr med salt og peber.
Kom fyld i den forbagte tærtebund og bag tærten færdig i 15 minutter ved 180° varmluft, til æggemassen har sat sig og har en gylden overflade.
Velbekomme
Ingredienser
Tærtebund:
hvedemel 100 g
fuldkornshvedemel 100 g
olie 50 g
vand 100 ml
1 tsk salt
Fyld:
1 stor porre
125 g bacon
3 æg
125 ml sødmælk
150 g hytteost
50 g revet mozzarella
2 spsk finthakket timian
1 tsk paprika
1/2 tsk revet muskatnød
salt og friskkværnet peber