12

Minutter

15

Minutter

4

Personer

Tærte med bacon og porre

Del på facebook
Facebook
Del på print
Print

Fremgangsmåde

1

Tærtebund

Bland alle ingredienser sammen til tærtebunden og ælt til du har en sammenhængende dejder er glat og smidig.

 

2

Rul dejen ud på et bord med kagerulle og fordel den i en tærteform på ca. 25 cm i diameter. Stik små huller i tærtedejen med en gaffel og forbag bunden i 8 minutter ved 180° varmluftinden fyld kommes i.

3

Fyld:

Rens porren og skær den i ringe. Skær bacon i ønsket størrelsetern.

 

 

4

Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt hytteost, revet mozzarella, timian, paprika og muskatnød. Vend bacon og porre i æggemassen. Krydr med salt og peber.

5

Kom fyld i den forbagte tærtebund og bag tærten færdig i 15 minutter ved 180° varmluft, til æggemassen har sat sig og har en gylden overflade.

Velbekomme

Ingredienser

Tærtebund: 

hvedemel 100 g

fuldkornshvedemel 100 g

olie 50 g

vand 100 ml

1 tsk salt

 

Fyld:

1 stor porre

125 g bacon

3 æg

125 ml sødmælk

150 g hytteost

50 g revet mozzarella

2 spsk finthakket timian

1 tsk paprika

1/2 tsk revet muskatnød

salt og friskkværnet peber

 

Forfatter

Maria Charlotte

Maria Charlotte

Jeg hedder Maria Charlotte. Jeg er en 27-årig København-baseret madskribent- og stylist. Jeg har en bachelor i Ernæring og sundhed og bor på Østerbro med min kæreste, Olivier, som jeg driver Racy sammen med, ved siden af min madblog. marialottes.dk Instagram