Panerede lammekroner med sennep
- Forberedelsestid
5 min.
- Tilberedningstid
35 min.
- Antal
4 pers.
Fremgangsmåde
1
Tænd din ovn på 175 grader varmluft.
2
Sæt en stor pande på blusset og lad den blive rygende varm. Skær fedtet af lammet og steg det ca. 1-2 minutter på denne side og 1 minut på den anden.
3
Sæt lammet over i et fad eller på en bradepande, og krydr det med salt og friskkværnet peber.
4
Tag sennep, hvidløg og rosmarin og blend det sammen i en minihakker og smør det ud på den øverste side af lammet. Kom raspen oven på og steg det færdigt i ovnen i ca. 20-25. Det skal have en kernetemperatur på 58-60 grader. Lad det hvile i min 10 minutter.
Ingredienser
- 2 stk lammekroner, 600 g stykket
- 2 spsk sennep
- 2 fed hvidløg
- 1 kvist rosmarin
- Salt og friskkværnet peber
- 4 spsk rasp