10 minutter

Minutter

10 minutter

Minutter

4

Personer

Grillede ribeyes med nye kartofler, spidskål, hvide asparges og kryddersmør 

Del på facebook
Facebook
Del på print
Print

Fremgangsmåde

1

Tag dit smør ud 2 timer før du skal spise. Blend 200 g smør med frisk estragon (gem lidt til pynt) og smag til med salt og peber.

2

Tag dine ribeyes ud fra køl minimum 1 time før de skal steges. 

3

Kog kartoflerne i letsaltet vand og køl dem derefter af.

4

Sæt en stor pande på højeste blus. Når panden ryger kommes lidt olie på og bøfferne steges 4-5 minutter på hver side, afhængig af størrelse. Når der mangler 2 minutter, tilsættes 50 g smør. Krydr med salt og peber og lad dem hvile i min. 10 minutter – de skal gerne have en kernetemperatur på mellem 54-58 grader.

5

Skær spidskål over i kvarte. 

Tag en stor pande og lad den blive rygende varm. Grill spidskål i 2-3 minutter på stegefladen. Grill ligeledes aspargesene et par minutter. Skær herefter i grove stykker a 2-3 centimeter. 

6

Saml retten ved at vende kartofler med spidskål samt asparges. Smag til med salt, peber og eventuelt lidt citronsaft. Anret med grillede ribeyes, skåret i tynde skiver, urtesmør samt lidt frisk estragon. 

Ingredienser

Ingredienser

Kryddersmør 

200 g smør

1 håndfuld estragon

Salt og friskkværnet peber

Grillede ribeyes salat

4 rib-eyes

400 g nye kartofler

2 spsk olie

50 g smør

Salt og friskkværnet peber

1 lille spidskål

8 hvide asparges
Salt og friskkværnet peber

½ citron

Forfatter

Maria Charlotte

Maria Charlotte

Jeg hedder Maria Charlotte. Jeg er en 27-årig København-baseret madskribent- og stylist. Jeg har en bachelor i Ernæring og sundhed og bor på Østerbro med min kæreste, Olivier, som jeg driver Racy sammen med, ved siden af min madblog. marialottes.dk Instagram